هزینه ثبت شرکت در ترکیه 2020

Wiki Article

ثبت شرکت ترکیه برای افرادی که می‌خواهند نبض تجارت بازارهای جهانی را در دست بگیرند و روز به روز پیشرفت بیشتری را در کسب و کارشان داشته باشند، یک گزینه مناسب محسوب می‌شود.
شاید عده‌ای به این موضوع اشاره کنند که تفاوتی ندارد شما در کجا ساکن هستید، همین که اصول تجارت را بلد باشید می‌توانید درآمد خود را روز به روز بیشتر کنید؛ زیرا کسب و کارهای موفق همیشه مشتریان خود را دارند و هر روز تعداد این مشتری‌ها افزایش پیدا می‌کند.
در حالی که تنها دانستن اصول تجارت نمی‌تواند راهنمای شما برای داشتن یک کسب و کار موفق باشد و عوامل محیطی نیز روی این موضوع تاثیرگذار هستند. از جمله این عوامل می‌توان به تحریم‌های سخت‌گیرانه وضع شده برای ایران اشاره کرد که به تجار ایرانی اجازه نمی‌دهد وارد بازارهای تجارت جهانی شده و در زمینه کسب و کار خود بدرخشند.
به همین دلیل گزینه سرمایه‌گذاری در ترکیه و ثبت شرکت در ترکیه نسبت به گذشته با استقبال بیشتری مواجه شده است و افرادی که می‌خواهند هم در یک کشور آرام و زیبا زندگی کنند و هم به طور آزادانه با شرکای اروپایی وارد مذاکره و تجارت شوند، ثبت شرکت در ترکیه را مد نظر قرار می‌دهند.


ثبت شرکت در ترکیه - شرکت مهاجرتی اویم استانبول

قوانین ثبت شرکت در ترکیه
برای ثبت شرکت در این کشور اوراسیایی شگفت انگیز، باید درباره مواردی را از جمله مناطق مناسب ترکیه برای تجارت و سرمایه‌گذاری و انواع شرکت در ترکیه اطلاعات کافی داشته باشید.
شرکت اویم استانبول با وکلای مجرب خود در خدمت هموطنان و سرمایه گذاران عزیز میباشد تا با دید باز بیزینس خودتون رو در ترکیه استارت کنید . صفر تا صد ثبت شرکت ترکیه با اویم استانبول .
راه اندازی کسب و کار ترکیه با سرمایه های کوچک
آیا میخواهید پس از اقامت ترکیه با سرمایه ای اندک، کسب و کاری را در ترکیه شروع کنید؟ و یا اقامت ترکیه از طریق ثبت شرکت بگیرید؟
آیا در نظر دارید تجارتی مختصر و مفید راه اندازی کنید؟ آیا نیاز دارید تا تجارتهای خورد را بشناسید؟
تلاش میکنیم در این بخش اشاره ای هرچند کوتاه به برخی از زمینه های کسب و کار و درآمدزایی در ترکیه داشته باشیم که نیاز به سرمایه گذاری سنگین و درشت نداشته و به نسبت میزان سرمایه، درآمد مناسبی در بر خواهد داشت .
یکی از مشخصه های فعالیتهای تجاری کوچک با سرمایه کم ، عدم نیاز به هزنه های سنگین دکوراسیون و تبلیغات است. از طرفی میتوانید با کمترین هزینه محل مورد نظر خود را سریعتر راه اندازی کنید .بطور مثال ، در محیطی به متراژ 10 متر مربع و با هزینه اندک میتوانید فعالیتی در زمینه سرو چای و نوشیدنی راه اندازی کنید . در حالیکه همین فعالیت در ابعاد بزرگتر میتواند نیاز به سرمایه زیادی دارد.
در ادامه، به معرفی چندین مورد فعالیت با سرمایه کم میپردازیم :
عکاسی محیطی برای شرکتهای تبلیغاتی
شما میتوانید حتی با اجاره یک دوربین عکاسی حرفه ای شروع به کار کنید. البته یادآوری میکنیم که قطعا” برای عکاسی حرفه ای نیاز به آموزش هست که این هم از طریق مراکز آموزشی مردمی (HALK EĞITIM MERKEZLERI) و شهرداریها به صورت رایگان آموزش داده میشوند .
مغازه عرضه لباس کودک
عرضه لباس بچه گانه عموما نیاز به سرمایه قابل توجهی ندارد. این فعالیت با سرمایه اندک هم قابل انجام است .هرچند که با مبالغ بالاتری هم میتوان این مغازه را راه انداخت. فروش لباس کودک نیاز به دکوراسیون و مکان مناسب دارد ولی میتوان از دکورهای گزاف چشم پوشی کرد.
کارواش
کارواش یکی از فعالیتهایی است که تفاوت عمده ای با دیگر فعالیتها دارد و شب و روز نمیشناسد . برای تجهیز و راه اندازی خدمات کارواش، سرمایه ای زیادی لازم نیست.

شستشوی قالی و فرش، گلفروشی، بوفه های کوچک عرضه موادغذایی و نوشیدنی و موارد مشابه از جمله فعالیتها و کسب و کارهایی است که با سرمایه اندک نیز قابل راه اندازی است و میتواند شروع مناسبی برای درآمدزایی باشد.

انواع مالیات و قوانین مالیاتی کشور ترکیه - شرکت مهاجرتی اویم استانبول
مالیات واژه‌ای آشنا برای آن دسته از افرادی است که از راه‌های مختلفی در کشور کسب درآمد کرده و موظف به پرداخت حق آن هستند. مالیات قوانین خاص خود را دارد و احتمالا تا حدودی با آن آشنا هستید اما جالب است بدانید که قوانین مالیاتی تنها مختص به کشور ایران نیست و بسیاری از کشورهای دنیا قوانین مالی خاص خود را دارند. آشنایی با قوانین مالی سایر کشورها در شرایطی که قصد مهاجرت یا سفر به کشورهای دیگر را دارید، خالی از لطف نخواهد بود. کشور ترکیه یکی از کشورهای مهاجرپذیر است و افراد زیادی خواهان مهاجرت، زندگی و سرمایه‌گذاری در این کشور هستند. مسئله آنجاست که پرداخت مالیات در دسته‌بندی‌های مختلف شامل تبعه‌ها و مهاجرین نیز می‌شود. به همین دلیل اگر با قوانین مالیات در ترکیه آشنا شوید، هنگام سفر یا مهاجرت در این کشور با مشکل مواجه نخواهید شد. در ادامه راجع به قوانین مالیاتی کشور ترکیه صحبت خواهیم کرد.

انواع مالیات در ترکیه
• مالیات بر دارایی در ترکیه: بر اساس قوانین وضع شده در کتاب قوانین مالیاتی ترکیه، مالیات به هرگونه دارایی شامل ملک، ارث و غیره تعلق می‌گیرد. افرادی که موظف به پرداخت مالیات بر دارایی هستند باید چیزی بین یک دهم درصد تا شش دهم درصد از ارزش کل دارایی و ملک خود را به دولت آن پرداخت کنند. جالب است بدانید در این کشور هیچ مالیاتی برای زمین‌های کشاورزی وضع نشده است اما از سوی دیگر اگر ملک افراد جایی نزدیک به ایستگاه مترو، شهرداری یا هر ارگان دولتی دیگر باشد، باید دو برابر نرخ مکان‌های دیگر مالیات پرداخت کند. در زمان خرید و فروش ملک نیز دو طرف قرار داد یعنی فروشنده و خریدار باید حدود پنج درصد از ارزش کل ملک را به عنوان مالیات پرداخت کنند. در نهایت نیز باید بدانید حتی اگر ملکی به عنوان هدیه یا ارث به شما برسد، باید حدود ۴ الی ۳۰ درصد مالیات پرداخت کنید.
• مالیات بر درآمد در ترکیه: این نوع مالیات شامل مالیاتی است که افراد شاغل موظف به پرداخت آن هستند. هیچ فرقی نمی‌کند که شغل شما در این کشور چیست چون هر شغل و درآمدی داشته باشید، باید مالیات آن را پرداخت کنید. به عنوان مثال دولت ترکیه هنگام پرداخت حقوق کارمندان ابتدا مالیات درآمد آن‌ها را کسر کرده و سپس مبلغ باقی‌مانده را به حساب آن‌ها واریز می‌کند. به این ترتیب مالیات کارمندان به صورت خودکار از فیش حقوقی آن‌ها محاسبه و کسر شده و دیگر نیازی نیست هر کارمند مالیات دیگری پرداخت کند. این نوع مالیات به کارمندانی که اقامت ترکیه و یا شهروندی آن را دارند، تعلق می‌گیرد. علاوه بر این‌ها اگر در این کشور شرکتی به نام شما ثبت شده است، باید مالیات آن را پرداخت کنید اما توجه داشته باشید که شرکت‌های خانگی مستلزم پرداخت مالیات نیستند.



مالیات فارکس در ترکیه

در مورد مالیات مربوط به شرکت نیز، به جز بیست درصد از درآمد سالانه شرکت که باید پرداخت کنید، اگر ملکی که شرکت را در آن راه‌اندازی کرده‌اید، اجاره‌ای است باید ۲۳ درصد از کل اجاره‌ای که در یک سال به صاحب ملک پرداخت می‌کنید را به‌عنوان مالیات به اداره امور مالیات بپردازید. جالب است بدانید حتی فریلنسرهایی که در این کشور از طریق یوتیوب و بسترهای تحت وب کسب درآمد می‌کنند نیز باید مالیات درآمد خود را پرداخت کنند. این نکته را نیز در نظر داشته باشید که هر نوع کار در ترکیه باید به صورت قانونی باشد و یکی از شروط کار قانونی پرداخت مالیات است. بنابراین فریلنسرها نیز باید به دولت اعلام کنند که چگونه کسب درآمد می‌کنند و درآمدشان را در یک حساب متمرکز کنند.
صفر تا صد ثبت شرکت ترکیه با اویم استانبول .

Report this wiki page